Το Zen Τρέχεις

Ξέρεις και να κατανοήσουν τη δύναμη να τρέχεις; Το τρέξιμο είναι κυριολεκτικά καυσίμου και την οδήγηση πηγή για ολόκληρη την ύπαρξη σας! Το τρέξιμο δεν είναι απλά μια άσκηση για τα πόδια και καρδιο σύστημα, είναι επίσης μια άσκηση για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Όταν ήμουν στο γυμνάσιο (καιρό τώρα), φαινόταν πως ήταν εντελώς τόνισε με τη ζωή μου. Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να «τρέξει μακριά» από όλα μου τα προβλήματα, αντί να ασχολούνται με τους επικεφαλής, όπως θα έπρεπε να το κάνω. Ήξερα ότι κάπου μέσα στο μυαλό μου που είχα τη λογική να δω τον εαυτό μου μέσα από αυτά τα ζητήματα, αλλά ήταν συννεφιασμένος με όλα τα σκουπίδια μέσα, και θα εκπλαγείτε με το πόσο γεμάτα μέχρι το μυαλό σας μπορεί να γίνει, όπως ακριβώς τα μάτια σας όταν κάθεστε σε ένα σωριασμένο πάνω χάος, ψάχνοντας για κάτι σαφές και συγκεκριμένο.

Απλά δεν ξέρω τι να κάνω

Αλλά ήξερα τι ήθελα να κάνω, ήταν να τρέξει! Έτσι, αυτό είναι ό, τι έκανα, έτρεξα, έτρεξα τόσο γρήγορα και τόσο σκληρά, που δεν μπορούσα να δω καθαρά. Η ιδέα για να το κάνετε αυτό είχε καθίσει και παρασκευάζεται μέσα στο μυαλό μου για μήνες, αλλά το τρέξιμο είναι για δράση και όχι μόνο σκέψη, και αφού έσπασα το παρελθόν αυτό, δεν θα μπορούσα ποτέ να κοιτάμε πίσω. Ακόμα θυμάμαι την έκρηξη μέσα στην ψυχή μου, και ότι πάνω από την τροφοδοσία έκρηξη της ελευθερίας, όπως αυξήθηκαν και παλλόταν μέσα από τα πόδια μου, το σώμα μου, και τελικά στο μυαλό μου. Το άγχος μου κυριολεκτικά λιώσει μακριά και αν και δεν έτρεχε τόσο γρήγορα που μερικές φορές δεν μπορούσα να δω καθαρά, το μυαλό μου τελικά ήταν σαφές, και θα μπορούσα να δω λύσεις για όλα τα τώρα απλά προβλήματα που είχε μαστίζεται μου για τόσο πολύ καιρό. http://vasilissagymnastikis.info

Θα ήταν, τέλος, να σκέφτεται λογικά, και ήμουν γαντζώθηκε και να το διορθώσουμε αμέσως.

Το Zen Τρέχεις

Έχω διαπιστώσει ότι με τη δύναμη του τρεχούμενου, είμαι σε θέση να τελειοποιήσουν το μυαλό μου, το σώμα μου και το πνεύμα μου, σαν να είναι όλα συνδυάζονται σε μια βαθιά εσωτερική φωτιά που συνεχώς καίει μέσα μας. Υποθέτω ότι ο καλύτερος τρόπος για να εξηγήσει τι το τρέξιμο είναι για μένα, θα ήταν να το συγκρίνουμε με αυτό του ένα ήρεμο διαλογισμό, και μια κατάσταση του νου στην οποία όλες οι ιδέες και τα εμπόδια είναι σαφής και ακριβής. Τώρα είμαι στο σημείο όπου πρέπει να τρέξει, τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Το κάνω γιατί μου αρέσει και το κάνω για να μου το είναι. Το ομολογώ, ήμουν ένας από τους τυχερούς επειδή ήμουν γαντζώθηκε αμέσως, και μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο για τους άλλους, αλλά πιστεύω ότι είναι κάτι που μπορούμε όλοι να μάθουμε να αγαπάμε, και όχι η αγάπη είναι χωρίς εργασία, ή την πληρωμή.

Αφήστε μια απάντηση