Κρατήστε Το «Μεταβολικό Διακόπτης» Για Όσο Χρονικό Διάστημα Όσο Το Δυνατόν

Αν θέλουμε τελευταία 30 χρόνια, όλοι γνωρίζουμε τα σημάδια της γήρανσης σε διάφορους βαθμούς. Ρυτίδες, απώλεια δύναμης και φυσικής κατάστασης, δυσκαμψία στις αρθρώσεις, αυξημένη μαλακό λίπος που υπήρχε κάποτε εταιρεία του μυϊκού ιστού και η λίστα συνεχίζεται. Βιώνουμε αυτά τα πράγματα, επειδή το σώμα μας είναι «ανάπτυξη και επιδιόρθωση» ορμόνες που μας ανανεώνουν, βαθιά, σε κυτταρικό επίπεδο παρακμή.

Αυτό είναι το «το μεταβολικό»  διακόπτης που παίρνει το «απενεργοποιημένη», καθώς μεγαλώνουμε, που είναι ο λόγος που η σύνθεση του σώματος (μυς/λίπος αναλογία) αλλαγές, χάνουμε την ενέργεια και τη ζωτικότητα της ζωής μας δύναμη, και βιώνουμε την αύξηση ανεπιθύμητα σημάδια της γερνάει.

Χρησιμοποιείται για να πιστεύουμε ότι το πέρασμα των χρόνων ήταν το πρόβλημα και ότι πράγματα όπως η αδυναμία και η ασθένεια ήταν ένα φυσικό μέρος της διαδικασίας γήρανσης και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα γι ‘ αυτό. Αλλά αυτό έχει αλλάξει με την έρευνα και την αυξημένη γνώση για το πώς η διαδικασία της γήρανσης επηρεάζει το σώμα μας.

Για να αναστρέψετε το «μεταβολικό το διακόπτη πίσω και κρατήστε το για όσο χρονικό διάστημα όσο το δυνατόν θα πρέπει να τονωθεί η  «νεολαία» ορμόνες – χημικοί αγγελιοφόροι που δίνουν οδηγίες και κατευθύνσεις για μας τους ιστούς και τα όργανα βαθιά, σε κυτταρικό επίπεδο.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να υποκινήσει τα ειδικά αυτά ορμόνες και που είναι με την κίνηση των μυών μας. Αυτή η κίνηση πρέπει να είναι αρκετά έντονη για να προκαλέσει μια αύξηση στη δύναμη. Αυτό λέει στον εγκέφαλο ότι η δύναμη εξακολουθεί να είναι απαραίτητη και διεγείρει τις απαραίτητες ορμόνες για να «ξυπνήσει» συστήματα του σώματος και να κλωτσήσει το μεταβολισμό (το σώμα του κινητήρα του) σε υψηλή ταχύτητα.

Όταν το ανθρώπινο σώμα επιτρέπεται να αυξάνεται αδύναμη από την έλλειψη αρκετά την οικοδόμηση των μυών και τη διατήρηση δραστηριότητα που γλιστρά σε ένα φαύλο κύκλο της υγείας. Αυτό είναι όλο και πιο συχνές και συμβαίνουν σε όλο και μικρότερες ηλικίες, όπως ο σύγχρονος κόσμος μας έχει όλο το «έργο» που το σώμα μας χρειάζεται για να παραμείνουν υγιείς και καλά αφαιρεθεί για να κάνουν τη ζωή «εύκολο».

άσκηση2Πρέπει αυτό το «έργο» ή κίνημα, αλλά μπορούμε εύκολα να το αντικαταστήσετε με την κατάλληλη δύναμη για άσκηση. Μόνο δύο ή τρία μαθήματα την εβδομάδα είναι το μόνο που χρειάζεται για να διεγείρουν τις ορμόνες που κρατούν το μεταβολισμό μας σιγοτραγουδώντας μαζί καύση του καυσίμου από τα τρόφιμα που τρώμε για την ενέργεια ώστε να μην γίνει υπέρβαρο ή να γερνούν πρόωρα.

Γνωρίζουμε πολλά περισσότερα αυτές τις μέρες σχετικά με το πώς η συνεχής κίνηση του σώματός μας μεταφράζεται σε μεταβολική δράση. Καλό «μεταβολικό γυμναστήριο»  σημαίνει ότι θα μείνετε ισχυρή, λεπτή και ενεργητικός και πάνω απ ‘όλα θα μείνετε προστατεύονται από τη σύγχρονη δολοφόνος «τρόπο ζωής» ασθένειες που μίσχο όλους μας, ειδικά εκείνους που είναι υπέρβαροι και αδύναμη.

Έτσι, εάν αισθάνεστε σαν να έχετε περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα, καθώς και καθυστερεί την διαδικασία της γήρανσης και τη διαμονή νεανική δεν έχει σημασία η ηλικία σας μια σωστή προπόνηση δύναμης πρόγραμμα άσκησης είναι το εισιτήριο για να το κάνετε αυτό. Κανένα άλλο είδος άσκησης ή δραστηριότητας μπορεί να προσφέρει αυτά τα οφέλη, έτσι ώστε να πάρει τον εαυτό σας ξεκίνησε ως όσο πιο γρήγορα το κάνετε τόσο πιο γρήγορα θα καρπωθούν το πλήθος των οφελών για την υγεία, θα επιστρέψει σε σας.

Αφήστε μια απάντηση